Följ:

De olika husen

IMG_8374

Det första som fångade våra ögon, idyllisk lada i skogsbrynet (Ladan82) och harmonisk modern arkitektur mot en sjö eller havet (Utsikten 110) båda från VärsåsVillan. Två hus som vi drömt om senaste året. En hägrande vision om en större skogstomt vid en sjö, ett hus mot en lövskog där höstens färger och solens sista strålar värmer sinnet. ”Det är ju ett litet hus vi ska ha, eller hur?”. Efter ett besök på Husknuten insåg vi att ett så litet hus inte lämpar sig för åretruntboende, inte för oss i varje fall. Därtill insåg vi att priset (2.5M för ”villastandard”) var jämförbart med avsevärt större hus med bättre grundutrustning. Hjärtat fick en törn, men första kan inte alltid vara det bästa.

IMG_8375

Vidare studerade vi både Götenehus, Eksjöhus och Myresjöhus. Fantastiska var de alla på sina egna charmiga sätt, med sina små avvikande designer, storlekar och priser.

IMG_8376

”Mycket ljusinsläpp vill vi ha”, ”Nej, det där gillar jag inte alls, varför så kubiskt?” – åsikterna går isär, men viss kan vi enas!

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss