Följ:

Sa någon ”tomt” – det är ju bra att ha…

Ja, vi har börjat i helt fel ände, men så är det när inspiration och känslor tar över. Vi har börjat med hus och tillval, fast tomt har vi inte ens funderat på. Note-to-self – hitta en tomt först nästa gång (”läge, läge och läge” som Gert Wingårdh säger i Husdrömmar på SVT).

Vad är rimligt? Kan vi få allt vi vill samtidigt – antagligen inte. Vad prioriterar vi? Priset är viktigt, samtidigt är tillgänglighet viktigt – alltså nära pendling (tåg eller buss). Inte ett helt nytt villaområde som ser enhetligt ut, vi vill ha lite avstånd till grannen men ändå inte bo ute i skogen.

Så någon stans mellan en stad och en annan, där det finns bra pendlingsförbindelser. Kommer vi under 4 miljoner för NyckelFärdigt (NF) är det bonus. Budgeten är satt till 4,3M, inklusive pantbrev, tomt, lagfart, tillval, målning och matjord, byggränta, altan och lite grönt till trädgården. Ja, detta blir ju lätt som en plätt…

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss