Följ:

Besök tillsammans med mäklaren vid tomten

Efter mötet hos Jonas så bestämde vi träff med mäklaren vid tomten. Som alla mäklare ska de sälja, vad får vi ut av ett möte vid tomten, vi vet mer än honom om denna tomt i dagsläget. All research med detaljplanen, geoteknisk analys och sakkunniga utlåtanden gör att vi tycker att vi har argument för att till och med försöka förhandla tomtpriset.

Besöket sker en solig dag en tisdag eftermiddag i slutet av mars, innan påsk. Solen värmer knappt märkbart såpass tidigt på våren – kommer det vara sol på tomten efter 18? Kommer kommunens björkremsa skymma mycket sol eller skapar den bara en underbart grön och dynamisk yta som också främjar fåglarnas liv och rörelse? Tallarna till vänster, kommer de skymma något?

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss