Följ:

Första mötet med VårgårdaHus

Kontakt tagen med VårgårdaHus representant – Jonas Lundgren.

Sagt och gjort, med idéer på Villa Nygård, massor med frågor och redan en del prisuppgifter på tillvalen träffades vi i mitten på mars. Vi kikade och fick med oss planlösningar och byggritning för Nygård och Fagrabo. Vi gick igenom tillvalslistan, de flesta priser vi frågat om som till exempel kamin, trappa, vitvaror, golv, fönster och duschhörn. Allt kostar ju extra och inte är de villiga att pruta eller ens dra av pengar. Visst känner vi oss lite lurade när allt kostar extra, även om vissa saker uppenbarligen är billigare att köpa själva. Men köpa själv betyder ett minimalt prisavdrag och deltat/skillnaden är ändå till din nackdel. Jonas som säljare och sakkunnig är det inget fel på – erfarenheten finns där och inger viss trygghet.

Så, hem med ritningar och skissa på egna planlösningar, spika tillvalen och ja, allt annat…

Kolla upp tomten mer noggrant, det ska vi göra snarast.

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss