Följ:

Vedum – köket, badrummen och tvättstugan part 2

Efter sessionen med köket och alla dess val började vi känna oss ganska mosiga i huvudet och då var det självklart minst lika lång tid kvar. Nästa etapp i beslutsprocessen var att granska garderoberna och tvättrummet vilket gick mycket snabbt. Här fick vi dock se att det skett en liten miss med garderoberna, där 4 garderober inte avräknats på uträkningen till Vedum. Detta löste vi dock snabbt och smidigt med Jonas Lundgren, vår agent. Sista etappen var således badrummen. Till vår besvikelse ingick inte en 615mm och en 915mm badrumsmöbelsats som katalogen visade, utan två 615mm dito. Kan vara så att Nygård inte har plats, eller är det ett medvetet val för att hålla nere priset på budgethuset?

I badrummet på övre plan valde vi en kompakt tvättlåda, ett halvhögt skåp, spegel med aluminiumram och en fin ny led-belysning. Tillval i mässing, så som beslag, lampan och tvättställsventilen (pop-up). Vi tänker oss att köpa till separat tvättställsblandare i mässing och räkna av blandarna i båda badrummen. Vita fronter på skåpen.

Badrummet i entréplan går också den i vitt, men med kromade beslag och lampa samt ett spegelskåp istället för halvhögt. Ganska begränsat med val i badrummet då detta tydligen måste handikappanpassas.

I tvättstugan väljer vi bort plåtbänken med skåp och använde potten från kök/garderober för att utrusta med möbler från Vedum. Totalt var avdraget från VH 3200SEK och extra kostnad från Vedum ca 1500SEK. För badrummen tillkom ca 5000SEK.

Tänk att summan från början är väl tilltagen, så blir varje litet tillval rätt kostsamt i slutändan.

En generell reflektion är att fundera på det tillval som görs, om de skall köpas in privat eller genom VH.

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss