Följ:

Äntligen…

… kan vi pusta ut. För två veckor sedan fick vi startbesked för de första etapperna på tomten. Den andra stora milstolpen i vårat husbygge, om våran dröm. Vi har stångats en hel del med Nordea och ByggaNytt – deras avdelning för byggkrediter, men när vi fått klara besked om vad som saknats (spärrförbindelser som lagts upp på ett ”annorlunda” sätt) och forcerat handläggaren till att förbereda allt i förväg, kunde vi äntligen andas ut. Vi har känt en hel del nervositet under veckorna fram till nu. Det är mycket pengar som ska fram för att finansiera ett bygge och vi valde att ta med tomten i kreditivet samtidigt som vi valde att bo kvar i vår bostadsrätt under projektet. Tips – finansiera tomtköpet via separat lån och inte med byggkreditivet, det besparar en hel del stress. Vår agent på VH har stöttat och hjälpt oss på vägen och det är vi verkligen tacksamma för.

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss