Följ:

Lite stiltje…

Det har allt varit lite stiltje på byggfronten några månader nu. Något haltande återkoppling och information från vad som verkligen händer och sker. Tanken var att vi skulle börjat gräva i november och detta ännu inte gjorts. Efter ett kort samtal kom besked att bygget drar igång direkt efter nyår och görs i samband med att granntomten skall sprängas och schaktmassorna skall användas som fyllnad på vår tomt. Än så länge ingen försening i sikte, huset skall enligt utsago vara levererat w8-9.

Med det sagt kommer vi förhoppningsvis få lite tätare kontakt med entreprenören och bli mer insatta i händelseförloppet. Självklart ligger alltid intresset hos båda parter, vi som kund men också hos vår leverantör.

Som förstagångsbyggare upplever vi ibland att det är svårt med frågor vi inte vet bör frågas = alltid gisslet för en nybörjare.

Förhoppningen är att vi startar med att gå igenom byggritningar, pratar med KA:n, går igenom elritningar och även är med när de tar första spadtaget på tomten!

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss