Följ:

Ritningar

Nu jäklar, nu går det undan! Äntligen har vi fått alla bygghandlingar aka ritningar. Spännande att sätta sig in i hur ett hus konstrueras från grunden, hur VA, el och annat är planerat från start. Vi har några ideér på vad vi behöver justera, men tacksamt nog mindre än befarat.

I onsdags var vi hos VH för konsultation och frågestund. Ca två A4-sidor med frågor gicks igenom med agenten Jonas och byggprojektledaren Magnus. Just Magnus kommer att bli den huvudsakliga kontakten under själva bygget, något vi inte vetat tidigare men uppskattar, ”vår man i verkligheten” som de så fint benämnde honom. Viktigast var nog att vi fick en tidplan, rätt så detaljerad, vi beslutade att gjuta carportplattan i samband med husgrund samt att vi redde ut frågor gällande åtkomst till huset under byggtiden.

Imorgon ska vi ut och kika på tomten och vad som händer där.

Spara

Spara

Spara

Spara

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss