Följ:

Drömlampor

Med ett husköp är det mycket grejer man helt plötsligt måste inhandla. Listan är lång..och dyr. Vi tänker att vi får ta lite i taget. Det viktigaste först…vilket kanske inte är vackra lampor men vi kollar och drömmer  ändå 😉Pholc mobile hade gärna fått pryda vardagsrummet och vara det första man fäster blicken på när man kommer in i vårt hus. Gubi grasshopper funderar vi på till köksön. 3 & 4 fina bordslampor.


Collect lighting från Ferm living är häftig på så vis att man kan bygga ihop sin alldeles egna modell. Fina färger och sammansättningar. Också den klurar vi på till köksön, kanske i något fönster..

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss