Följ:

Dagarna tickar ner

Nu är det fasligt nära att nycklarnas kalla och legerade stålyta ligger i våra varma och förväntansfulla händer. Det är en månad kvar till planerat tillträde och små saker händer titt som tätt. De har flytspacklat badrummet på entréplan, trappan är på plats, köket är uppe så långt det går. Under tiden så kämpar vi på i trädgården med att skyffla sten, plantera om en del av de ursprungliga plantorna som fanns sedan tidigare och planerar för hur vi skall göra med upplägget.

Nybryggt kaffe och svenska jordgubbar för att fira nationaldagen, sedan färgprov (från vänster, samtliga från Nordsjö – Idé&Design: BaseWhite, Nordsjö Vit, Kokosnöt) och sist ett litet bevis på att vi faktiskt fick lite hjälp av päronen en av dagarna iaf <3

collage_2_20170606

Omplanterade växter, en Iris, rabarber och lite Spirea/Astilbe. Några vitsippor slank med också och hamnade fint vid bäcken som rinner längst med tomten. Även några ormbunkar fick sig en omplantering. En till stenhög har också påbörjats…vi har nämnt det tidigare, men jäklar vad de plöjt ner sten och stenblock…tokigt!

collage_1_20170606

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss