Följ:

Ojämnt & gräslöst

På sina håll i det nyanlagda så saknas gräs, det gror helt enkelt inget. Vi tror att beror på att vi använt en vattenspridare för bevattning under två veckor då det var rätt torrt vilket medförde att fröna samlades i kanten av pölarna som bildades.

Vi har kompletterat med mer jord och nya frön, får se om det tar sig.

Under tiden innan vi flyttade in så var vi rätt angelägna om att rensa en del sten från tomten. Allt för att slippa överraskningar vid senare trädgårdsarbete. De största stenbumlingarna fick vi hjälp att flytta med anläggningsmaskinerna när de var här och lade ut matjorden. Tyvärr gav det upphov till en del sättningar i gräsmattan och således gropar med stående vatten efter många långa och regniga dagar. Marken är helt enkelt rätt dåligt dränerad på sina håll. Åtgärd? Vi ska testa att fylla med dressjord och sand, så nytt gräs och hoppas på det bästa.

 

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss