Följ:

Häcken

I september var det dags att plantera häcken vi beställde i somras. Det var en nervös dag fram till att leveransen kom och vi hade lastat ur alla plantor. Lastbilen som kom med plantorna var alldeles för stor för att köra in i vår lilla by så vi hyrde en större bil på macken, körde ner till en stor parkering och lastade ur och i plantorna i vår bil medan årets regnigaste dag pågick. Härligt! Tacksamt att chauffören var hjälpsam och att vi fick mycket hjälp av svärfar ♡

Några dagar senare var det dags att plantera häcken. Oj, vad vi var nervösa! Maken och jag började och det kändes övermäktigt och som vi inte kom nånstans. Som änglar från himlen kom en bunt släktingar några timmar senare och fullkomligt räddade oss. Sent på kvällen var alla plantorna tryggt nergrävda och vi pustade ut med en smarrig fika.

Vi valde Avenbok på ena sidan och Blodbok på den andra. Nu i efterhand känner vi att vi skulle ha valt Blodbok till hela trädgården. Avenboken är rätt tråkig  i färg nu på vintern medan Blodboken har en fin lysande ton fortfarande och är buskigare.

IMG_2641

IMG_2642

IMG_2650

IMG_2652

0

You may also like

Inga kommentarer

Lämna gärna en hälsning till oss